torsdag 18. oktober 2007

Dont worry, still here.

Etter å ha blitt nedringt og nedsparket pga lite nytt her i det siste føler vi det er på tide å komme med en liten kunngjøring. En såkalt pressemelding på vår måte, om du vil.

KimS er fortsatt tilstede og det er langt fra slutt på at vi lirer av oss agurknyheter i tide og utide. Grunnen til at det har vært stille (og godt?) har rett og slett vært fordi KimS har vært så veldig veldig sliten. Pga arbeid! Ja, vi kan gjerne gjenta det for dere som datt ut 3 små øyeblikk.. KimS har vært veldig veldig sliten pga arbeid!

Og her føler vi vel det er på plass med 3-4-5 minutts pause slik at dere lesere kan samle dere litt.

.

..

...

....

.....

1.Oktober startet man som mange av dere vet i ny jobb for Ringnes. Men samtidig har man "glemt" å levere oppsigelse i drømmejobben på hotellet. Det hele har ført til 115 timer samlet de to forrige ukene, og denne uken går det mot ca 60 nye timer.. For en skikkelig ung herremann fullstendig uten arbeidsmoral og stå-på vilje er dette selvfølgelig alt for mye til at han i det hele tatt orker å skulle gjøre noe som helst når han endelig har fri. Ja, gidder faktisk ikke skrive mere nå heller. Vi har fått fram poenget, KimS har jobbet mye, Punktum.


Ingen kommentarer: