fredag 28. november 2008

Kan en QXL-handel avsløre din alder?

Å komme med denne nyheten nå og kalle personer for smågammel kan være en skikkelig taktisk bommert. Det er tross alt rett før jul, og den handler om mennesket som tross alt leverer en topp 2 julegave hvert år. År etter år. Samtidig kan det være også litt slemt da vedkommende er i svært nær slekt, og man utleverer da ikke nære slektninger, gjør man vel?
Ja det er kanskje å skyte seg selv i foten å slippe saken nå om man tenker på julepakkestørrelse, men samtidig er det jo slik at det er av sine egne man skal ha det. Så vi kjører på. Vi henger henne ut.

Vedkommende har i senere tid våket over et "skikkelig fint" produkt på QXL som hun bare måtte ha tak i. I går ble auksjonen avsluttet, og undertegnede fikk i oppdrag å sørge for at vedkommende vant, by any means necessary. Hun var tilogmed såpass spent på å utfallet av denne godsaken at hun ikke greide å spise pizza fra Peppes. Uansett, for å gjøre de lange nervepirrende timene korte, "vi" vant og kunne innkassere denne herligheten som var blitt jaktet på i dagesvis. Stor jubel i leiren!

Og produktet, ja det kan du se her.










Nå kan det være opp til dere lesere å gjette på alderen til vedkommende som på død og liv måtte ha dette.
I en kort men oppriktig og følelsesladd kommentar kom seierkvinnen med denne uttalelsen: "Kult! Dæven nu e æ gla..!"

En stor ironisk gratulasjon fra KimS Verden.

Ingen kommentarer: