onsdag 6. februar 2008

KimS selger som hakka møkk. (litt selvskryt)

I Oktober ble KimS headhunted til å begynne som selger (eller kundekonsulent som det så vakkert heter) for Ringnes i Hammerfest. Og i en svær meningsmåling på baksiden av FD stilte 86% av de spurte seg tvilende til at dette kom til å gå bra. Fullt forståelig vil vel de fleste av dere si med tanke på KimS bakgrunn som en lat trygdesnyltende og sykemeldt skjeiv stakkar. Og vi skal ikke krangle på det.
Men surprise surprise, siden KimS startet i jobben har tallene vært klare. Pila har pekt strake veien mot taket fra første stund. Økningen i salget har vært såpass bra at kollegene som ikke greier å få like bra resultater i sine distrikter har krevd dopingtest av unge Strømme...

Nå har også resultatene etter Januarsalget kommet, og det er lystig lesning for supportere av KimS og Ringnes over hele verden. Nå kommer det vel kanskje ikke lengre som et stort sjokk at tallene er såpass bra som de er, all den tid KimS også driver og selger Pepsi Max i drømmene til folk. Det kalles stå på vilje, og er medfødt vil vi tro.



Med en økning på hele 44.9% i Januar regner vi med at det drysser masse goder på den beste selgeren i Troms/Finnmark...

Ingen kommentarer: