mandag 18. februar 2008

Snart perfekt igjen

For en tid tilbake kom vi med den sjokkerende nyheten om at KimS ikke er 100% perfekt, og vi viste den gang til en noe småskadet tånegl. Mange har i ettertid kontaktet oss for å høre hvordan utviklingen har vært på tåneglfronten, uten at vi har hatt de helt store nyhetene å meddele dere som ønsker KimS tilbake på 100% perfeksjon. Helt inntil nylig.

For 2 helger siden greide han å takle en motspiller som var såpass hard at nevnte tånegl fikk seg en real knekk. Det unngåelige måtte skje, og har nå skjedd. Tåneglen har i helgen falt av til KimS sin store skrekk og gru i påvente av bar merkelig hud der en negl skal være! Men.. Så ille som fryktet var det ikke, for helt siden tåneglen ble blå for første gang har kroppen jobbet på spreng for å få KimS tilbake i perfekt tilstand igjen. Under den knekte gamle blå neglen har det nemlig vokst frem over en halv negl allerede. Vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet for måten denne menneskekroppen fikser seg selv på.

Dette er kanskje ikke kroppen med stor K (eller jo selvfølgelig er det det, if you get my grip...), men det er, veldig snart, en 100% perfekt kropp med stor P.


1 kommentar:

Strømme sa...

DU E ÆKKEL....... :)