onsdag 4. april 2007

Den siste melketann

I dag da KimS våknet og kjente noe lite og hardt på tungen sin slo det han at en æra er over. Som en av svært få i hele denne store nevrotiske verden har KimS vært velsignet med å gå rundt med en melketann i en alder av 27 år. Men i formiddag tok det altså slutt.


Da man våknet var det nesten litt trist å kjenne tannen ligge så søtt på den myke varme og småfuktige tungen...
Denne tannen har tross alt vært med på omtrent alt man har opplevd. Den første sjokolademusa, det første stykket pizza med ekstra salami og pepperoni fra Kaikanten, og for ikke å glemme den første box-colaen i en alder av 10-11 år som forandret hele livet mitt, tanna var med på alle disse store opplevelsene. Aller best huskes allikevel kanskje den første gangen en lekebutikk ble besøkt og Playmo figurer kjøpt. Det var virkelig en herlig tid som tanna var med på.
På slutten var det en ganske stutt liten sak som var plassert sammen med de andre store tennene, men du verden melketannen leverte en vel så god innsats som de, om ikke bedre.

Det har selvsagt vært noen nedturer som vi gjerne skulle vært foruten, som f.eks den gangen vi ble servert lutefisk, men dette er ikke dagen for å rippe opp i slike ting.

Måtte du vandre i fred. Ganske sikker på at du fortjener en plass i Guiness rekordbok.

Og tannfe, dette bør være KA-CHING! Snakker vi femsifret?

Ingen kommentarer: