søndag 29. april 2007

Kald fotballhelg

I går var det duket for årets første hjemmekamp på Breidablikk da HFK tok imot Follo. Pga snøen som har lavet ned de siste dagene måtte man stille opp og måkke hele banen fri for snø slik at kampen kunne gå som planlagt.

Som alle vet har KimS spadeeksem men heldigvis gikk det såpass fort at allergien ikke rakk å bryte ut. Veldig bra oppmøte var det.

Senere da kampen ble spilt var KimS tilstede for å ta bilder for å hjelpe Iselin som skulle dekke sin første fotballkamp, attpåtil for 2 aviser. (og ja, det er selvfølgelig mye av KimS sitt arbeid i artiklene som kommer ut i mandagens aviser)
Vi legger ut to bilder som viser at det ikke akkurat var sommer på fasilitetsløse Breidablikk.


























Med gårsdagens kamp i tankene og fortsatt kalde lemmer gjorde man seg klar for hjemmekamp i dag mot Rafsbotn, men den ble heldigvis utsatt med tanke på at Kim er en solskinnsspiller. Selv om det ikke hadde lavet ned like mye snø til idag, måtte man utsette da man visstnok ikke kunne forvente samme dugnadsinnsats idag. Hvor var A-gutta som fikk hjelp i går?...

Uansett, er du eier av en klubb som spiller på et solfylt sted kan du gjerne ta kontakt for kontraktsforhandlinger. Er det konstant minimum 20+ hele sesongen sitter du med gode kort. Og denne gangen skal jeg ha i kontrakten at jeg ikke spiller når det regner, blåser eller snør.. :-)

Ingen kommentarer: