tirsdag 4. september 2007

Back in business

Etter en sommer med regnstikk og mental skrivesperre er vi nå tilbake kjappere enn noen gang før. I tillegg til skrivesperren har det vært en liten flørt med et annet lugubert nettsted, men grunnet dårlige lønnsforhandlinger blir vi nå å føre pennen her fremover.

Sommeren regnet bort for min del. I ekle Kristiansand. I løpet av en mnd var det en stk ordentlig soldag, greide heldigvis å forevige den dagen med et eneste bilde.
Bildet er tatt når Iselin i jakt på en god historie intervjuer en (ehm, svane?) fuggel i godværet.














Ellers skal KimS starte i ny jobb i Oktober. Man blir da den nye kundekonsulenten i Hammerfest for Ringnes. Så fra nå av, er DU i Hammerfest rører du ikke Cola eller Mack produkter fra og med 1. Oktober. Du er advart.
Uansett blir det nok en litt mer givende og spennende hverdag en det man har hatt som nattevakt på Skytterhuset. Ikke ta det personlig alle dere spillere jeg har hatt på FM, og for ikke å snakke om alle jeg har gruset på pokerbordene rundt omkring. It`s been great.

Fotballmessig hadde vi på HFK 2 nedrykkspøkelset kraftig rundt halsen inntil nylig. Etter å ha sjonglert og brukt gud og hver mann en periode da a-laget nesten ikke sendte ned spillere lå vi med 6 poeng etter 15 kamper på en svært klar siste plass. Nå 2 kamper etter med "de faste" har vi klatret opp en plass og til 12 poeng. Samtidig som vi har forbedret målforskjellen med 16-1. Festfotball har enkelte eksperter kalt det. Sjakktrekket som gjorde det hele mulig må ha vært da coach Jo Richard (i fylla??) fant ut at jeg skulle spille venstrekant i de 2 nevnte kampene. Alt løsnet etter det trekket. Og man kan spørre seg hvorfor de fortsatt bruker "ikke venstrekanter" på kanten på a-laget, når svaret løper rundt på rekruttlaget og spiller deilig fotball. Kaktus sendt pga det.

Ingen kommentarer: