mandag 10. september 2007

KimS beskyldt for å være rasistisk i 3.div kamp

I helgen var vi med et redusert mannskap ute på Hasvik og spilte kamp. Vi ble stort sett overspilt og de vant greit 4-1, ingenting å si på det. Men jada, undertegnede ble på slutten av kampen beskyldt for å være rasistisk. Mot en sam, en spiller fra Kautokeino.

Dette er saken. damdara dam!
På Glimt spiller det en velkjent herremann som i flere år har herjet i 3.div for Kauto og terrorisert motstanderlagene. Han er som sagt fra Kautokeino. Og i løpet av kampen falt han gang på gang like lett som Cristiano Ronaldo i et boblebad med 5 eskortepiker. Dette så KimS seg lei av og da Mr.Fallalot får sitt hundreogniende alt for enkle frispark på tampen av kampen greier ikke KimS og holde seg lengre, og sier til Mads på en humoristisk måte "Han der Eira dætt jo fan like lett som reinan hans gjør i Hammerfest når man dulte borti dem med bilan sine." Om Eira noen gang har hatt rein i Hammerfest vites ikke, men det var tydeligvis et ømt tema.

Når kampen blåses av like etterpå blir KimS nedløpt og dyttet på (såpass svakt at det bare var flørting) av et par "illsinte" Glimtspillere. Ord som lavmål og rasistisk blir nevnt før dommeren kommer til å skiller flørtepusene. Lavmål, javel ok. Rasistisk jahahahavel ok. Det er greit man kommer fra plasser hvor det skjer lite og slikt, men det får da være måte å skulle ta slikt på vei pga en småslapp vits.

Vi kan avslutte med Mr. Fallalots utsagn i tumultene etter kampen. "Ka fan har æ gjort dæ? Buhu?"
Buhu er lagt til av redaksjonen selv for å få frem følelsen i utsagnet. red.anm.

1 kommentar:

Unknown sa...

En meget god beskrivelse av situasjonen, men bør nevnes at nevnte Glimt-spiller allerede hadde vist lavmål ved og prøve og terrorisere med nevnte Mads som er ca halvparten så gammel. Konklusjon: Samen fortjente det.