torsdag 27. september 2007

Vi sover aldri

Som et bevis på at vi i redaksjonen aldri tar pause og bestandig er på pletten bringer vi i dag noen bilder som enkelte kanskje vil ta skade av. Dette blir litt sånn "Storebror ser deg, oppfør deg!" Men det er til deres eget beste.

I ettermiddag skulle KimS sammen med Iselin ta noen bilder av småunger som akkurat har begynt å trene med håndball. Trening på hands vil vi påstå, men har man fått oppdrag fra FD så kjører man på uten fordommer og hat. Det som derimot vekket mest oppsikt var HFK`s eneste utenlandske fotballproff, Narin, dukket opp på parketten med en håndball i hendene!


Narin har tydeligvis begynt på håndballtrening og trives med det. Dette er homofilt, jentete og ikke minst hands! Absolutt ingen damer tiltrekkes "gutter" som driver med denne sporten, så vi foreslår at du snarest slutter.












Det har vært litt for mye søskenkjærlighet og snillhet mellom meg og søster i det siste. En slutt på det får vi kanskje nå? Vi gjør det kjapt og brutalt, slik ser rommet hennes ut.



Storebror ser deg.












Og sist, men ikke minst som det heter.
For noen uker siden var vi på HFK 2 i Hasvik og spilte kamp. I den sammenheng hadde Eirik Berg vært såpass smart at han tok med seg ekstra klesplagg. Noe han "trudde" var sportsundertøy, visste seg å ikke være det.


Her ser vi kjekke Berg klar for kamp i den litt for trange og korte toppen til dama. -Æ hadde det så travelt så æ tok visst "feil" i skapet. Var den trøstesløse unnskyldningen han kom med. Vel Berg, kanskje DU bare skulle blitt i skapet?

Å bruke undertøyet og i det hele tatt klesplagg som tilhører dama.. Akkurat som håndball, veldig homofilt.


3 kommentarer:

Anonym sa...

e du teit?:p
d dær v et engangs tillfelle når æ hadde kommet hjæm fra ferie !!

Anonym sa...

Man skal snuble over mye rart og sinnsforstyrrende når man sitter trygt hjemme og trykker på dataen. Men dette var vondt i øynene mine, og da snakker jeg hverken om lillesøster-kims rom, eller handballgutten. Tror kanskje jeg er på tur til å miste synet!

Kim, på slike nyheter skal det være NSFW (Not Safe For Work), eller aller helst NSAA (Not Safe At All) i overskrifta.

KimS verden sa...

Sorry Fred, skal i fremtia ta ei redaksjonell vurdering når litt vulgære ting dukke opp.. Blir da isåfall å merke det NFMM (Not For My Mum)

Og Ida, engangstilfelle? Jada joda, særlig..