søndag 23. september 2007

Jeg fant, jeg vant!

I de sene nattetimer fins det ekstremt mye lugubre ting å gjøre om man ikke tyr til sovegreia. Noen driver på med ting som ludo og sjakk. andre binder fast kjæledyrene sine bak lukkede gardiner og leker doktor. Mens noen faktisk sjekker inn på hotellet til KimS og har med seg øks. KimS derimot, denne velskapte høye herren, halvt fjording, halvt hammerfesting, har kun sunne interesser natterstid. Og nå i helgen kom gevinsten for å ikke drive med no sprell.

På www.freia.no kan man drive å hjelpe stakkars espen askeladd med å målbinde med å målbinde prinsessen fra helvete. Måten man hjelper han på er å svare mest mulig riktig på en haug med kunnskapspørsmål. Jepps, kunnskapsspørsmål. I samme slengen kan man vinne diverse premier, reiser som øverste, og sjokolade som trøstepremier. Sjokolade er da strengt tatt det beste man kan vinne, så da KimS "deltok" var det kun plater med nydelig deilig melkesjokolade han ønsket å vinne.

Dere smarte lesere har vel allerede tenkt så langt og forstått at KimS tok en liten gevinst og nå sitter med en sjokoladeplate i dusør for sine sunne interesser. Joda, en liten gevinst ble det. "Spilte" spillet en del ganger og endte faktisk opp med to trøstepremier..

KimS med gevinsten.

4.2kg ren melkesjokolade. Om han nå blir litt rundere og tettere i løpet av en kort måneds tid vil vel ikke komme som en gedigen overraskelse.




Stor takk til Ståle for hjelp med quizen.

Ingen kommentarer: