fredag 1. juni 2007

Karantenen er satt

Etter det røde kortet mot Norild var det ventet at jeg skulle få en karantene på 1-2 kamper. Nå har dommeren og kretsen sagt sitt, 3 fuckings kamper!!
3 kamper...! For noe som tilogmed Norildspillere i ettertid sier var et gult kort, ikke mere enn det. Latterlig. Flaut. Svakt. Elendig. Tåpelig. Og faktisk barnslig er noen av de ordene jeg mener treffer dommeren midt i blinkskiva. Nå vil du sikkert komme med at jeg kanskje også er lit barnslig, men nei det kan du egentlig bare glemme.

Det er så ufattelig flaut gjort av honningsvågdommeren som helt tydelig hadde noe imot HFK i begge kampene østpå den helgen. I begge kampene spilte vi mot 70-30 dømming og hele tiden ukonsekvent dømming. Beste eksempelet på det er to like offside episoder. En mot Kirkenes med oss i forsvar, og en mot Norild med oss i angrep. Helt eksakt like situasjoner, hvor dommeren mot Kirkenes ikke blåser når de står i offside fordi de ikke fulgte ballen. og mot Norild følger han ikke samme linjen som dagen før og blåser mot oss når vi ikke følger ballen. De to episodene var prikk like. Resultat, innkast til oss mot Kirkenes helt nede ved vårt cornerflagget. Fordel Kirkenes. Mot Norild får de frispark istedetfor kastet (som vi "fikk"), helt oppe ved midtbanen. Fordel? Norild såklart. Konsekvent dømming langt oppi arslet.

Justismord.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han e fra honningsvåg, alle vet jo at 95% av befolkninga derfra e mentalt tilbakeståaness (dem 5 andre prosentan e dem som produsere honningsvåg revyen) å desuten har dem ett "penis kompleks" me tanke på at dem har måtte innvilge sæ sjøl bystatus for å tru at dem e nåt :P

KimS verden sa...

Æ vil påstå at du traff spikeren no :)

Ledelsen sa...

Udugelige dommere i all fotball i Finnmark tror jeg er lovpålagt fra Norges Fotballforbund. Er ikke overraska. Trist at det ikke er noe engelsk fotball du kan få med deg heller når du slipper å kjøre buss til borteibøland.

KimS verden sa...

Æ kan jo alltids ta til takke med storkampen Lillestrøm-Brann! hahaha

Udugelige dommera e forsåvidt greit, vi som spille i 3.div hete jo ikke akkurat Ronaldinho, Gerrard eller Fletcher.. Men dem kan da dømme konsekvent crap begge veia.