tirsdag 26. juni 2007

Til sengs med Mira?

Drømmen om å få Mira Craig til køys ser nå ut som en stor mulighet for selveste KimS. Dette kvinnestykket som alle menn (om vi ser bort ifra de veldig tvilsomme) skulle ønske de fikk en bit av er nå nærmere enn noen gang. Og det for en slikk og ingenting.

I sommer arrangeres det en fotballfestival i Florø hvor man nå har sjansen til å kjøpe seg plass i startoppstillinger hos legendelagene til Brann(?), England, Liverpool og Tufte(??). Auksjonene foregår nå på QXL og inntektene går til et eller annet veldedig formål. Byr man f.eks på Tuftekampen får man mulighet til å spille med Tone Damli, Henrik Elvestad, Kjersti Buaas, tuftegutta, og rosinen i pølsa er Mira Craig. Altså en enestående sjanse for å få sjarmert ms.dangerous kittycat til bingekos for litt action med 18-årsaldersgrense.

Denne sjansen lar KimS selvfølgelig ikke slippe unna, og han leder herved budrunden som avsluttes om 6 dager. KimS sier i en veldig privat pressemelding at han mener Mira er verd drøye 804,- kroner, i tillegg til kostnadene med et eventuelt hotellrom. Om hun ønsker det. Videre forteller han at han håper dette prosjektet vil gå bedre enn bli-bedre-kjent-med-Lene Marlin-innen-2005 prosjektet han innviet i 1999. Dette prosjektet ble desverre mye ødelagt av at Iselin kom inn i bildet de siste to årene da KimS hadde planlagt å sette inn sluttstøtet... Iselin kan kanskje også denne gang være en potensiell hindring, men KimS setter sin lit til at de ennå ikke har fått internett i Kristiansand der hun for tiden befinner seg. ;-)
Det er vel bare å ønske lykke til med budrunden, så løser det seg nok.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ahahah så jævla bra, æ ska sende en anonymn mail til managemente til ho mira å tipse om bloggen ;)

Anonym sa...

Trur nok at du må se langt etter det florø besøket kimsen min. Æ har nett......

KimS verden sa...

Det e ikke vits å gjøre det vanskeligere enn det allerede e Stål! :)